Stange kommune
Postadresse: Postboks 214, 2336 Stange
Besøksadresse: Kulturskolen, Skolegata 19, 2336 Stange
Kontaktperson:Camilla Brandt, 90996953, 62562727, camilla.brandt@stange.kommune.no, Kulturskolen I Stange, kulturskolen@stange.kommune.no
Nøtteknekkeren (danselinja på Stange videregående)
Produksjonsliste
Program

Nøtteknekkeren (danselinja på Stange videregående)

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Dansestudioet PS:Dance og Danselinja ved Stange videregående skole setter opp ballettforestillingen «Nøtteknekkeren» som en samarbeidsproduksjon i desember 2017. Danserne ønsker å gi denne opplevelsen som en julegave til skoleelevene i Hamar og Stange. Stange kommune betaler for en buss til hver av skolene: Arstad, Breidablikk, Hoberg, Solvin, Stange og Vallset.

«Nøtteknekkeren» handler om den unge jenta Clara som på julaften får en nøtteknekkerdukke av onkelen sin. Nøtteknekkeren viser seg å være en prins som tar Clara med på en eventyrlig reise. Neste morgen våkner Clara og lurer på om det hele bare var en drøm, eller om det faktisk kan ha være sant.

Dette er dansestudioet og danselinja sin egen versjon av «Nøtteknekkeren». Det blir en bearbeidet og forenklet versjon, men den er tro mot originalhistorien. Det brukes originalmusikk av Peter Tchaikovsky, men bruke flere ulike dansestiler; i tillegg til klassisk ballett vil det også bli moderne dans/samtidsdans og hiphop. 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Stange kommune
  • Kunstnere/grupper: danselinja på Stange videregående
  • Produsent: PS Dance og Stange videregående skole

Multimedia og vedlegg

Bilder

Nøtteknekkeren
Scenekunst / Dans
Trinn: 5 - 6
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Hanna Eikli (Koordinator ps:DANCE)
Tlf: 98490097
Arena / rom
Hamar Teater
Arrangører
Arrangert av:
Stange kommune
Produsent:
PS Dance og Stange videregående skole