Stange kommune
Postadresse: Postboks 214, 2336 Stange
Besøksadresse: Kulturskolen, Skolegata 19, 2336 Stange
Kontaktperson:Camilla Brandt, 90996953, 62562727, camilla.brandt@stange.kommune.no, Kulturskolen I Stange, kulturskolen@stange.kommune.no
TILT flashmob-turné (Panta Rei danseteater / TILT)
Produksjonsliste
Program

TILT flashmob-turné (Panta Rei danseteater / TILT)

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Under workshopen får elevene møte en profesjonell danser, som i en leken workshop skal fremme bevegelsesglede og frihetsfølelse i fellesskapet, samt lære elevene koreografien til låta «Heme her».

Minda som er Panta Rei Danseteater sin TILT-koordinator for Stange kommune kommer til de ulike skolene, og holder workshop i gymsalen. Målet med workshopen er å skape samhold gjennom dans og bevegelse. Alle elevene vil lære seg koreografien i fellesskap.

De elevene som har lyst kan deretter være med og vise dansen for publikum på Dans på Stien, som i år finner sted 15. september på Ottestadstien. Alle skolene i Stange kommune inviteres til å være med, så vi kan bli mange som danser sammen denne kvelden.

Dans på Stien arrangeres som et samarbeid mellom Teater Innlandet, Stange kommune, PS Dance, Panta Rei Danseteater og Stange videregående skole. Alle aktører skal ha med innslag på vandringen.

Under arrangementet Dans på Stien kommer Minda hele tiden til å være sammen med de elevene som møter opp. Det er også andre voksne der. De elevene som vil være med på vandringen må selv sørge for transport dit.

Det er gratis for publikum å oppleve denne vandringen.

SKOLEN SENDER DET VEDLAGTE FORELDREBREVET UT TIL FAMILIENE I GOD TID. 

Lærerveiledning

Instruksjonsvideoen kan brukes i etterkant, for å huske koreografien til senere. Skolen kan også velge å bruke dansen i andre sammenhenger, for eksempel skoleavslutninger o.l. eller andre klassetrinn kan bruke instruksjonsvideoen, og danse sammen med 4. klasse. Mulighetene er mange :-)

HUSK å sende ut info om kveldsopplegget til alle foresatte

Last ned:

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Stange kommune
  • Kunstnere/grupper: Panta Rei danseteater / TILT
  • I samarbeid med: PS Dance
  • Idé/opplegg: Panta Rei Danseteater

Om kunstner / utøver / gruppe

Minda Marie Kalfoss kommer opprinnelig fra Kongsvinger, men bor nå i Oslo. Hun har en bachelor i dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger. Hun har også studert dans i Lisboa og New York. Minda har bred erfaring som dansepedagog og som utøver, både i egne og andres prosjekter. Denne våren har hun også fullført en mastergrad i drama- og teaterkommunikasjon fra Institutt i estetiske fag ved OsloMet. I 2019 er hun en del av Panta Rei Danseteater sitt TILT-prosjekt, både som koordinator og danser.

Multimedia og vedlegg

Bilder

Dans v Mjøsa
Foto: PS Dance
Minda
Foto: Kristin Bengtson
bevegelse
Foto: Tilt
Scenekunst / Dans
Trinn: 4 - 7
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
Minda Marie Kalfoss (930 10 092)
Programlengde
60 min
Arena / rom
gymsal
Er workshop
Ja
Workshop
Bruk gymtøy!Se gjerne igjennom instruksjonsvideoen med elevene etter workshoppen. Det er fint å legge inn i gym-undervisningen etter besøket.
Oppriggingstid
15 min.
Nedriggingstid
15 min.
Rom/areal, bredde, lengde, takhøyde, veggareal
Gymsal
Merknad
Det er ønskelig at så mange som mulig blir med på Dans på Stien søndag 15. september på Atlungstad. Vi ber skolen om å formidle dette budskapet til hjemmene, slik at foresatte kan legge det inn i planene sine. Send gjerne ut info tidlig, og så minn om det rett før.Det er laget en invitasjon/INFO som vi ber skolen sende til hjemmene I GOD TID. Den ligger vedlagt her på siden, som PDF.
Lenker
Arrangører
Arrangert av:
Stange kommune