Stange kommune
Postadresse: Postboks 214, 2336 Stange
Besøksadresse: Kulturskolen, Skolegata 19, 2336 Stange
Kontaktperson:Camilla Brandt, 90996953, 62562727, camilla.brandt@stange.kommune.no, Kulturskolen I Stange, kulturskolen@stange.kommune.no
KØNNBANDfestivalen, TRYGVE SKAUG
Produksjonsliste
Program

KØNNBANDfestivalen, TRYGVE SKAUG

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Elevene inviteres til Stange bibliotek under Kønnband festivalen. 

Trygve Skaug spiller på kvelden, og i tillegg blir det satt opp en egen ungdomsskolekonsert på dagtid, på samme scenen på biblioteket.

Her er det bare å nyte de fine låtene, tekstene og den fremragende artisten som Trygve Skaug er. 
OG norsklærere kan også gjerne ta tak i tekstmaterialet og jobbe med elevene rundt dette!

Akkurat nå skriver artisten på nytt materiale, ny bok og ny plate. Han beskriver prosjektet slik: «Konserter fremover vil nok bære preg av det jeg er mest opptatt av å skrive om nå: lyset i enden av folks tunneler. Eller kanskje litt tunnelturen i seg selv også. Jeg heier på de folka som tar jobben med å stå inni sånne tunneler med refleksvest på. De som heier folk frem og sier: - Hold ut, det er ikke langt igjen.  Eller som peker og sier: - Sett deg her og hvil litt.  Jeg har som mål at poesien og musikken min skal være sånn.» 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Stange kommune
  • Idé/opplegg: Kønnband festivalen, Stange kommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Hemmelig, foreløpig

For pressen

Artistens pressetekst

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det. Poeten, låtskriveren og vokalisten Trygve Skaug har #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere. 
 
Siden Skaug solgte ut Sentrum Scene våren 2018, samt konserthus i flere store norske byer, avsluttet han en fullsatt juleturné godt innpå lille julaften. Alene med sine gitarer og poesien.  
 
Trygve Skaug en stor formidler og fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget tilsammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier. Selv med 100.000 følgere på nettet tør han å stille spørsmålstegn ved hvor han egentlig skal.  I 2017 slapp han albumet «Sanger du skal få når jeg dør». Et album som blant annet ble belønnet med Spellemann-nominasjon.  
 
Nå skriver han på nytt materiale, ny bok og ny plate. Han beskriver prosjektet slik: «Konserter fremover vil nok bære preg av det jeg er mest opptatt av å skrive om nå: lyset i enden av folks tunneler. Eller kanskje litt tunnelturen i seg selv også. Jeg heier på de folka som tar jobben med å stå inni sånne tunneler med refleksvest på. De som heier folk frem og sier: - Hold ut, det er ikke langt igjen.  Eller som peker og sier: - Sett deg her og hvil litt.  Jeg har som mål at poesien og musikken min skal være sånn.» 
 
 

Multimedia og vedlegg

Bilder

Trygve Skaug
Foto: artisten
logo
Annet
Trinn: 8 - 10
Turnéplan: KØNNBAND
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Camilla Brandt, 90996953
Arrangører
Arrangert av:
Stange kommune