Stange kommune
Postadresse: Postboks 214, 2336 Stange
Besøksadresse: Kulturskolen, Skolegata 19, 2336 Stange
Kontaktperson:Camilla Brandt, 90996953, 62562727, camilla.brandt@stange.kommune.no, Kulturskolen I Stange, kulturskolen@stange.kommune.no
Bokprat for 8. trinn
Produksjonsliste
Program

Bokprat for 8. trinn

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

8. klasse inviteres på sykkeltur til biblioteket for bokprat. Barnebibliotekarene snakker om aktuelle nyere bøker som er relevante for alderstrinnet. Her skal det presenteres litt av hvert, så det burde være noe for de fleste. Klassen får låne med seg de presenterte bøkene til skolen.

Etter bokpraten går vi ned i biblioteket. Elevene får en kjapp omvisning, og anledning til å se seg rundt på egenhånd med veiledning fra bibliotekarene. De som vil kan låne med seg egne bøker, og alle som har det oppfordres til å ha med de.

Bokpraten tar ca 45min, besøket i biblioteket kan ta ca 45 minutter. Om klassen ønsker å ta lunsjen sin i biblioteket avtales det på forhånd.

Lærerveiledning

Elever og lærere sykler til biblioteket.

Når elevene kommer til biblioteket, vil de få en opplevelse av biblioteket som kulturinstitusjon i Stangebyen, samtidig som de får en presentasjon av årets bøker.

Dere vil få med de bøkene som blir presentert (registrert på lærers bibliotek konto), ellers er det også lagt opp til selv-lån. Elevene låner med seg en bok fra utvalget ved Stange bibliotek, og skolene oppfordres til å sette lesing på timeplanen i ukene etter besøket.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Stange kommune
  • Kunstnere/grupper: Stange Bibliotek
  • I samarbeid med: Stange bibliotek

Om kunstner / utøver / gruppe

Stange har et av Norges flotteste og mest moderne bibliotek. I lyse og innbydende lokaler finner du både et komplett tilbud av bibliotektjenester for alle og Stanges fremste møteplass.

http://www.stange.folkebibl.no

Multimedia og vedlegg

Bilder

les bøker
biblioteket
Litteratur
Trinn: 8 - 8
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
Programlengde
1 time
Arena / rom
Bokprat på Stange bibliotek og forfatterbesøk på skolen
Arrangører
Arrangert av:
Stange kommune